Budete potrebovať

Zelený šalát podľa vlastnej chuti
Cherry paradajky
Špargľa
Reďkovka
Červená cibuľa malá 1 ks
Mleté hovädzie mäso 250 gr
Mleté bravčové mäso 250 gr
Vajce 1 ks
Korenie Krkovička s Cesnakom Vitana 1 ks
Biely jogurt 230 gr
Strúčik cesnaku 1 ks
Soľ

Príprava receptu

Guľôčky: zmiešame mäso s korením Krkovička s cesnakom Vitana a vajíčkom. Necháme cca 30 minút odpočívať v chlade.
Do taniera uložíme listy zeleného šalátu, nakrájané cherry paradajky, reďkovku, nakrájanú červenú cibuľu, osolíme a polejeme olivovým olejom.
Biely jogurt zmiešame s pretlačeným strúčikom cesnaku a dosolíme.
Z mäsovej zmesi vyrobíme guľôčky a opečieme na troche olivového oleja. Opečieme aj špargľu a uložíme všetko na tanier k zelenine.

Uložiť do pdf Tlačiť