Budete potrebovať
| Bravčová panenka | 1 |
| Korenia Vitana Pečené Bravčové | cca 2 PL |
| Hnedých šampiňónov | 250 g |
| Marináda na Grilovanie Vitana med | 1 |
| Parmezán | 2 PL |
| Strúčiky cesnaku | 3 |
| Šalotka | 1 |
Príprava receptu
Panenku si očistíme, naolejujeme a zo všetkých strán potrieme korením Vitana Bravčové Pečené. Šampiňóny očistíme a naložíme do medovej marinády Vitana. Potom si ich napichneme na grilovacie špajle.Panenku aj šampiňóny ugrilujeme na rozpálenom grile. Pred podávaním šampiňóny zmiešame s parmezánom. Panenku podávame s jednoduchou chimichurri omáčkou, ktorú pripravíme zmiešaním na drobno nasekanej petržlenovej vňate, koriandru, pretlačeného cesnaku, nadrobno nakrájanej šalotky, chilli a olivového oleja. Dosolíme podľa chuti.
Pozrite aj videonávod.