Budete potrebovať
Bravčová panenka | 1 |
Korenia Vitana Pečené Bravčové | cca 2 PL |
Hnedých šampiňónov | 250 g |
Marináda na Grilovanie Vitana med | 1 |
Parmezán | 2 PL |
Strúčiky cesnaku | 3 |
Šalotka | 1 |
Príprava receptu
Panenku si očistíme, naolejujeme a zo všetkých strán potrieme korením Vitana Bravčové Pečené. Šampiňóny očistíme a naložíme do medovej marinády Vitana. Potom si ich napichneme na grilovacie špajle.Panenku aj šampiňóny ugrilujeme na rozpálenom grile. Pred podávaním šampiňóny zmiešame s parmezánom. Panenku podávame s jednoduchou chimichurri omáčkou, ktorú pripravíme zmiešaním na drobno nasekanej petržlenovej vňate, koriandru, pretlačeného cesnaku, nadrobno nakrájanej šalotky, chilli a olivového oleja. Dosolíme podľa chuti.
Pozrite aj videonávod.