Budete potrebovať
| Bravčová panenka | 1 ks | 
| Bravčové pečené | 1 balenie | 
| Olivový olej | |
| Predvarená kukurica | 2 klasy | 
| Maslo | 2 PL | 
| Parmezán | 2 PL | 
| Nasekaná petržlenová vňať | 1 PL | 
| Špargľa | 1 zväzok | 
| Oravská slanina | 100 g | 
Príprava receptu
Bravčovú panenku očistíme od šliach, potrieme troškou olivového oleja a poriadne obalíme v korení Bravčové pečené Vitana a grilujeme cca 15 minút.Kukuricu potrieme troškou masla a ogrilujeme. Jedlú časť kukurice orežeme do misky, pridáme trošku soli, parmezán a vňať.
Špargľu obalíme do slaninových plátkov a sprudka ogrilujeme.
Bravčovú panenku nakrájame a podávame so špargľou a kukuricou.
Produkty k receptu