Budete potrebovať
| Bravčová panenka | 1 ks |
| Bravčové pečené | 1 balenie |
| Olivový olej | |
| Predvarená kukurica | 2 klasy |
| Maslo | 2 PL |
| Parmezán | 2 PL |
| Nasekaná petržlenová vňať | 1 PL |
| Špargľa | 1 zväzok |
| Oravská slanina | 100 g |
Príprava receptu
Bravčovú panenku očistíme od šliach, potrieme troškou olivového oleja a poriadne obalíme v korení Bravčové pečené Vitana a grilujeme cca 15 minút.Kukuricu potrieme troškou masla a ogrilujeme. Jedlú časť kukurice orežeme do misky, pridáme trošku soli, parmezán a vňať.
Špargľu obalíme do slaninových plátkov a sprudka ogrilujeme.
Bravčovú panenku nakrájame a podávame so špargľou a kukuricou.
Produkty k receptu