Budete potrebovať

Bravčová panenka 1 ks
Bravčové pečené 1 balenie
Olivový olej
Predvarená kukurica 2 klasy
Maslo 2 PL
Parmezán 2 PL
Nasekaná petržlenová vňať 1 PL
Špargľa 1 zväzok
Oravská slanina 100 g

Príprava receptu

Bravčovú panenku očistíme od šliach, potrieme troškou olivového oleja a poriadne obalíme v korení Bravčové pečené Vitana a grilujeme cca 15 minút.
Kukuricu potrieme troškou masla a ogrilujeme. Jedlú časť kukurice orežeme do misky, pridáme trošku soli, parmezán a vňať.
Špargľu obalíme do slaninových plátkov a sprudka ogrilujeme.
Bravčovú panenku nakrájame a podávame so špargľou a kukuricou.

Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Koreniaca zmes Bravčové pečené Bravčové pečené