Budete potrebovať
kuracieho alebo bravčového mäsa | 0,5 kg |
lyžice oleja | 3 |
lyžičky koreniacej zmesi Kebab | 2 |
rajčiny | 1 |
uhorka | 1 |
kapusta | 1 |
ľadový šalát | 1 |
červená cibuľa | 1 |
kyslej smotany | 100 g |
majonézy | 25 g |
strúčik cesnaku | 1 |
bylinky | 1 |
Príprava receptu
K mäsu nakrájanému na tenké kúsky pridajte koreniacu zmes a olej, premiešajte a nechajte chvíľu marinovať. Mäso opečte na panvici. Rajčiny, uhorku a šalát nakrájajte na menšie kúsky, cibuľu na kolieska a kapustu nastrúhajte. Dip: v miske zmiešajte kyslú smotanu, majonézu, prelisovaný cesnak a obľúbené bylinky. Mäso, zeleninu a dip zabaľte do tortilly alebo podávajte zvlášť s hranolčekmi.