Budete potrebovať

Bavčový bôčik s kožou 600 g
Marináda Rebierka Vitana 1 ks
Voda 150 ml
Hruška 4 ks
Maslo 2 PL
Brandy 2 PL

Príprava receptu

Bravčový bôčik na strane s kožou narežeme.
Vložíme do marinády, poriadne potrieme z každej strany a necháme odležať cca 2 hodiny.
Bôčik následne veľmi pomaly na nízkom plameni grilujeme cca 60 – 80 minút.
Prípadne bôčik vložíme do pekáča, pridáme vodu a pečieme cca 60 – 80 minút v rúre vyhriatej na 200 stupňov.
Na záver môžeme teplotu zvýšiť na 230 stupňov a ešte chvíľu grilovať do chrumkava.
K bôčiku môžeme ogrilovať na masle nakrájané hrušky, ktoré podlejeme trochou brandy.

Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Tekutá marináda rebierka Tekutá marináda rebierka