Budete potrebovať

Kuracie krídla 600 g
Medová marináda Vitana 1 ks
Petržlenová vňať
Paradajky 4 ks
Malá červená cibuľa 1 ks
Cesnak 2 strúčiky
Limetka 1/2
Bazalka 6 lístkov

Príprava receptu

Kuracie krídelká polejeme Medovou marinádou, poriadne premiešame a necháme v chlade odstáť cca 2 hodiny.
Pomaly grilujeme a po dogrilovaní posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
Paradajky a cibuľu nakrájame na drobno. Strúčiky cesnaku pretlačíme a pridáme k zmesi.
Pridáme limetkovú šťavu a nadrobno nasekanú bazalku. Zmes môžeme jemne popučiť. Premiešame a zachladíme.
Podávame ku grilovaným krídelkám.
Uložiť do pdf Tlačiť

Produkty k receptu

Tekutá marináda medová Tekutá marináda medová