Budete potrebovať

Kuracie mäso (prsia) 400 g
Kung pao Vitana 1 balenie
Studená voda 600 ml
Blanšírované mandle 2 hrste
Mladá cibuľka 2 ks
Sezam Vitana na posypanie
Olivový olej
Ryža Bask dlhozrnná

Príprava receptu

Kuracie prsia nakrájame na menšie kusy.  Kung Pao zmes zmiešame so studenou vodou.
Na panvici rozohrejeme olivový olej a opražíme mandle do mierneho zhnednutia. Pridáme kuracie mäso, jemne osolíme a opečieme.
Keď je mäso hotové, vlejeme Kung Pao zmes, premiešame a necháme na miernom ohni variť cca 10 minút.
Ryžu prepláchneme a uvaríme v osolenej vode.
Hotové Kung Pao servírujeme s ryžou. Mäso posypeme nasekanou mladou cibuľkou a sezamom.

Uložiť do pdf Tlačiť