Budete potrebovať

Bravčová krkovička 4 ks
Vitana Krkovička s cesnakom 1 ks
Baby špenát 125 g
Červené a žlté cherry paradajky 2 strapce
Bulgur 1 hrsť
Prosciutto alebo iná sušená šunka 100 g
Ovčí syr 300 g
Sušené paradajky 10 ks
Červená cibuľa 2 ks
Vitana Bylinková zálievka suchá 1 ks
Vitana mini krutóniky 1 ks
Olivový olej 2 PL

Príprava receptu

Korenie Krkovička s cesnakom Vitana zmiešame s olivovým olejom. Mäso potrieme a necháme v chlade odstáť cca 2 hodiny.
Mäso vyberieme a z oboch strán ogrilujeme na rozpálenom grile.

Prípravu šalátu začneme uvarením bulguru v horúcej osolenej vode. Bulgur pred varením opláchneme. Necháme vychladnúť.
Paradajky, ovčí syr a sušené paradajky nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu očistíme a nakrájame na plátky.
V miske si zmiešame špenát, paradajky, bulgur, jemne osolíme. Navrch pridáme ovčí syr, sušené paradajky, sušenú šunku a cibuľu.
Potom zmiešame olivový olej a Vitana Bylinkovú zálievku a polejeme šalát. Na záver ozdobíme Mini krutónikmi.

Uložiť do pdf Tlačiť