zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Zapečená cuketa po taliansky

3,0 Hodnotilo: 1871 ľudí
Chod
Chuťovky
Príležitosť
Večera cez týždeň
Náročnosť
Ľahké
Čas prípravy
30 min.
Počet osôb
4 osoby
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

čerstvá bazalka
na ozdobenie
olivový olej
na smaženie
mleté hovädzie mäso
400 g
fazuľové struky
80 g
paradajkový pretlak
400 g
čierne olivy
30 g
mozzarella
100 g
cesnak
3 strúčiky
cuketa
2 ks
cibuľa
50 g
Natur bujón hovädzí
2 ks
 
 

PRÍPRAVA RECEPTU

Na rozpálenom olivovom oleji orestujeme nasekanú cibuľku a plátky cesnaku. Pridáme mleté mäso a opečieme. Zalejeme paradajkovým pretlakom, pridáme bujón, olivy pokrájané na kolieska, nakrájané fazuľové struky a všetko povaríme cca 5 minút na miernom ohni. Odstavíme zo sporáka a nakoniec vmiešame nasekanú bazalku.

Cuketu rozpolíme, vydlabeme jadierka a vložíme do zapekacej misky. Naplníme cuketu mäsovou zmesou, prekryjeme tenkými plátkami mozzarelly a vložíme do vopred vyhriatej rúry na 160°C. Pečieme cca 15 minút. Pri servírovaní ešte ozdobíme čerstvou bazalkou.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Zapečená cuketa po taliansky

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ