zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Veronské tagliattelle

3,0 Hodnotilo: 1470 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Obed
Náročnosť
Ľahké
Čas prípravy
20 min.
Počet osôb
4 osoby
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

olivový olej
na smaženie
červená cibuľa
100 g
tagliatelle
400 g
paradajkový pretlak
200 ml
kapary
20 g
ricotta
250 g
rukola
80 g
paradajky
200 g
Natur bujón zeleninový
2 ks
červené víno
100 ml

PRÍPRAVA RECEPTU

Tagliattelle uvaríme podľa návodu.

Na rozpálenom olivovom oleji speníme nasekanú červenú cibuľu. Pridáme na kocky pokrájané paradajky, zalejeme pretlakom a červeným vínom, vložíme bujón, umyté kapary a za občasného miešania varíme na strednom ohni cca 5 minút. Nakoniec vmiešame uvarené cestoviny a časť rukoly. Pri servírovaní zdobíme rukolou a kúskami syra riccotta.


  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Veronské tagliattelle

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ