zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Sviečkové medailóniky nadivoko

3,0 Hodnotilo: 1125 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Večera cez týždeň
Náročnosť
Stredná
Čas prípravy
35 min.
Počet osôb
4 osoby
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

olivový olej
na smaženie
červená cibuľa
150 g
hríby
150 g
hovädzia sviečková
400 g
hladká múka
1 lyžica
červené víno
150 ml
voda
50 ml
brusnice
na zdobenie
Natur bujón hovädzí
1 ks
korenie Divočina
podľa chuti

PRÍPRAVA RECEPTU

Plátky mäsa ochutíme korením Divočina a opečieme do zlatista na rozpálenom olivovom oleji. Mäso vyberieme a na šťave ešte orestujeme nakrájanú cibuľu a hríby. Zaprášime múkou a zalejeme vodou a červeným vínom. Pridáme bujón a všetko premiešame. Mäso vrátime späť na panvicu a prevaríme ešte cca 3 minúty. Servírujeme so zemiakovými plackami a ozdobíme brusnicami.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Sviečkové medailóniky nadivoko

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ