zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Šťavnatý domáci hamburger

3,0 Hodnotilo: 105 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Rýchle večere
Náročnosť
Stredná
Čas prípravy
 
Počet osôb
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

mleté hovädzieho mäso
0,5 kg
Worcester Vitana
2 lyžičky
dijonská horčica
1 lyžička
soľ
Čierne mleté korenie Vitana
šampiňóny
cibuľa
maslo
rukola
 
 

PRÍPRAVA RECEPTU

1. Mäso zmiešame s worcestrom, dijonskou horčicou, soľou a korením.

2. Vytvarujeme placky v tvare chleba, zakryjeme a necháme postáť.

3. Na masle opečieme plátky šampiňónov a osolíme. Šampiňóny vyberieme, pridáme lyžicu masla a na plátky nakrájanú cibuľu. Opražíme a osolíme. Šampiňóny a cibuľku odložíme na teplé miesto.

4. Vo výpeku opečieme mäso z každej strany asi dve minúty a vyberieme. Necháme roztopiť lyžicu masla, ktorá nám výpek spojí, a pridáme pár kvapiek worcestra.

5. Na druhej panvici opekáme krajce chleba. Obrátime, na opečenú stranu položíme syr a dopečieme z druhej strany.

6. Naspodok servírujeme krajec so syrom, na to mäsko, huby a cibuľku. Zakryjeme druhým krajcom chleba, ktorý sme predtým namočili vo výpeku. Podávame s rukolou.

Prajeme dobrú chuť.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Šťavnatý domáci hamburger

Šťavnatý domáci hamburger od Vitany
X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ