zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Smotanová hubová omáčka

2,9 Hodnotilo: 1795 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Rýchle večere
Náročnosť
Stredná
Čas prípravy
45 min.
Počet osôb
4 osoby
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

maslo
100 g
smotana
200 ml
čerstvé hríby
4 hrste
hladká múka
3 lyžice
soľ
štipka
mletá rasca
1 lyžica
voda
1 liter
cibuľa
1 ks
čierne korenie
štipka
nové korenie
4 guľôčky
bobkový list
2 ks
koriander
1 lyžica

PRÍPRAVA RECEPTU

Na polovici masla osmažíte nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridajte očistené a na plátky nakrájané hríby, koriander, rascu a soľ a restujte 5-7 minút. Na druhej polovici masla osmažte múku, až vznikne svetlá zásmažka. Zalejte vodou, okoreňte bobkovým listom, novým korením a čiernym korením. Za občasného miešania varte 20 minút. Potom pridajte zmes s hríbami a varte ďalšich 5 minút. Nakoniec opatrne vmiešajte smotanu. Môžete ochutiť octom, cukrom a prípadne osoliť. Podávajte s vareným hovädzím mäsom a knedľou.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Smotanová hubová omáčka

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ