zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Morčacia kapsa quattro formaggi

3,0 Hodnotilo: 935 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Grilovanie
Náročnosť
Stredná
Čas prípravy
30 min.
Počet osôb
4 osoby
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

olej
4 lyžice
morčacie prsné rezne
4 ks
šampiňóny
4 ks
niva
50 g
mozzarella
50 g
hermelín
4 plátky
eidam
4 plátky
kura 7 bylín
4 lyžice
nové zemiaky
600 g
maslo
100 g
menšia cuketa
1 ks
vyzreté paradajky
4 ks
grilovacie korenie cesnakové
2 lyžice
 
 

PRÍPRAVA RECEPTU

Morčacie prsia naklepte a okoreňte zmesou Kura 7 bylín. Naukladajte na ne po 1 plátku z každého zo 4 syrov a šampiňóny nakrájané na plátky. Mäso v polovici prehnite, spojte ihlou alebo špáradlom, pokvapkajte olejom a nechajte aspoň 2 hodiny marinovať. Potom grilujte za občasného otáčania a potierania zvyšnou marinádou.

Surové zemiaky nakrájané na mesiačiky rozdeľte na 4 rovnaké časti, ktoré rozložte zvlášť na alobal. Pridajte olúpané paradajky a cuketu nakrájanú na kocky, Grilovacie korenie cesnakové, plátok masla a všetko dobre zabaľte. Grilujte asi 30 minút, až zemiaky zmäknú. Kapsu podávajte so zemiakmi preliatymi šťavou z alobalu.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Morčacia kapsa quattro formaggi

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ