zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Kuracie rezance so špenátom

3,0 Hodnotilo: 2034 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Obed
Náročnosť
Ľahké
Čas prípravy
20 min.
Počet osôb
4 osoby
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

olivový olej
na smaženie
mrazený listový špenát
na smaženie
kuracie mäso
400 g
smotana
250 ml
penne
350 g
cesnak
3 strúčiky
cibuľa
50 g
Natur bujón kurací
2 ks

PRÍPRAVA RECEPTU

Na rozohriatom olivovom oleji opečieme do zlatista rezance kuracieho mäsa s plátkami cesnaku a cibule. Zalejeme smotanou, pridáme bujón a rozmrazený špenát a všetko prevaríme cca 5 minút.

Servírujeme s penne a zdobíme čerstvými bylinkami.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Kuracie rezance so špenátom

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ