zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Grilovaný pstruh s jablkami

3,1 Hodnotilo: 1163 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Grilovanie
Náročnosť
Ľahké
Čas prípravy
10 min.
Počet osôb
4 osoby
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

hrozienka
hrsť
olivový olej
4 lyžice
pstruh
4 ks
vlašské orechy
hrsť
jablká
2 ks
ryby
1 balenie
olivový olej
2 lyžice
ľadový šalát
1 ks
voda
100 ml
reďkovka
zväzok
paradajky
4 ks
mrkva
2 ks
šalátové korenie
1 lyžice
 
 

PRÍPRAVA RECEPTU

Umyté a osušené pstruhy na povrchu i zvnútra okoreňte zmesou Ryby. Zmiešajte jablká nakrájané na kocky, nasekané vlašské orechy, hrozienka a olivový olej. Každú rybu naplňte touto zmesou a zabaľte do alobalu. Grilujte za občasného obracania asi 10 minút.

Mrkvu a reďkovku nakrájajte na kolieska, natrhajte ľadový šalát a paradajky nakrájajte na mesiačiky. Všetko posypte Šalátovým korením, pokvapkajte olivovým olejom, vodou a zľahka premiešajte. Čerstvý šalát podávajte k rybám ako ľahkú letnú prílohu.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Grilovaný pstruh s jablkami

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ