zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

GORILOVANÁ PANENKA S CHIMICHURI OMÁČKOU

3,2 Hodnotilo: 49 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Grilovanie
Náročnosť
Ľahké
Čas prípravy
 
Počet osôb
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

Bravčová panenka
1
Korenia Vitana Pečené Bravčové
cca 2 PL
Rastlinný olej
Hnedých šampiňónov
250 g
Marináda na Grilovanie Vitana med
1
Parmezán
2 PL
Hrsť petržlenovej vňate
Hrsť koriandru
Strúčiky cesnaku
3
Šalotka
1
Šťava z 1 citróna
Chilli
Olivový olej
 
 

PRÍPRAVA RECEPTU

Panenku si očistíme, naolejujeme a zo všetkých strán potrieme korením Vitana Bravčové Pečené. Šampiňóny očistíme a naložíme do medovej marinády Vitana. Potom si ich napichneme na grilovacie špajle.Panenku aj šampiňóny ugrilujeme na rozpálenom grile. Pred podávaním šampiňóny zmiešame s parmezánom. Panenku podávame s jednoduchou chimichurri omáčkou, ktorú pripravíme zmiešaním na drobno nasekanej petržlenovej vňate, koriandru, pretlačeného cesnaku, nadrobno nakrájanej šalotky, chilli a olivového oleja. Dosolíme podľa chuti.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

GORILOVANÁ PANENKA S CHIMICHURI OMÁČKOU

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ