zavrieť

MENU

Recepty

SPÄŤ NA Recepty

Chalupársky zemiakový šalát s opečenou klobáskou

2,9 Hodnotilo: 2450 ľudí
Chod
Hlavný chod
Príležitosť
Vianoce
Náročnosť
Ľahké
Čas prípravy
30 min.
Počet osôb
4 osoby
Autor
Vitana

ČO BUDEME POTREBOVAŤ

Natur bujón bylinkový
1 ks
Natur bujón zeleninový
1 ks
pikantná papriková klobása
4 ks
mleté čierne korenie
podľa chuti
zemiaky
800 g
kyslé uhorky
100 g
francúzska horčica
50 g
paprika
100 g
soľ
podľa chuti
šalotka
150 g

PRÍPRAVA RECEPTU

Zemiaky olúpeme a uvaríme domäkka v Natur bujóne zeleninovom. Necháme vychladnúť a nakrájame na plátky. Šalotku, papriku, uhorky nakrájame na rezančeky. Vo väčšej miske zmiešame všetko dohromady a pridáme hrubozrnnú horčicu. Podľa potreby ochutíme soľou a mletým čiernym korením. Podávame s opečenou klobáskou.

  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

POŠLETE RECEPT E-MAILOM?
ODOSLAŤ
X ZAVRIEŤ

Chalupársky zemiakový šalát s opečenou klobáskou

X ZAVRIEŤ

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ