zavrieť

MENU

Sprievodca

SPÄŤ NA Sprievodca

„Vychytávky“ pre šéfkuchára

Tipy a triky vám pomôžu lepšie zvládnuť domácnosť a rýchlo vyriešiť problémy, ktoré vás môžu stretnúť.

Určite vám prídu vhod cenné rady, ako vylepšiť prípravu jednotlivých jedál alebo ako si poradiť s náhlou pohromou v kuchyni.

  • Ako dosiahnuť nadýchaný puding?27

    „Vychytávky“ pre šéfkuchára

    Nadýchaný puding získate primiešaním snehu z bielkov.

    Bola pre vás rada užitočná? ÁNO NIE
  • Ako dosiahnuť chrumkavejšiu rybu?-3

    „Vychytávky“ pre šéfkuchára

    Rybu pre smažením namočte do mlieka, pripadne ju obaľte v hladkej múke - bude tak chrumkavejšia.

    Bola pre vás rada užitočná? ÁNO NIE
  • Ako dosiahnuť menej mastné lievance?28

    „Vychytávky“ pre šéfkuchára

    Pokiaľ vám prekáža pri lievancoch prílišná mastnota, skúste ich najprv opiecť v rúre na plechu a potom ich osmažte v horúcom tuku na panvici.

    Bola pre vás rada užitočná? ÁNO NIE
  • Ako dosiahnuť úžasne mäkké mäso?30

    „Vychytávky“ pre šéfkuchára

    Pokiaľ mäso pri pečení nevie dobre zmäknúť, pokropte ho 1-2 lyžicami octa. Zmäkne rýchlejšie.

    Bola pre vás rada užitočná? ÁNO NIE
  • Ako lepšie rozotierať polevu?-32

    „Vychytávky“ pre šéfkuchára

    Cukrová poleva vám pôjde lepšie rozotrieť po "hladine" torty alebo iného múčniku, keď do nej primiešate trocha kypriaceho prášku.

    Bola pre vás rada užitočná? ÁNO NIE
  • Ako na červenú kapustu?-33

    „Vychytávky“ pre šéfkuchára

    Na zachovanie klasickej červenej farby kapusty, pridajte niekoľko kvapiek octa.

    Bola pre vás rada užitočná? ÁNO NIE
ZOBRAZIŤ ĎALŠIE RADY
  • PRODUKTY

  • RECEPTY

  • AKTUALITY

  • KONTAKTY

Naše webové stránky vložia súbory cookie do vášho prehliadača alebo zariadenia, pokiaľ máte túto funkciu v nastavení prehliadač aktivovanú.
Tieto súbory cookie používame k zlepšeniu funkčnosti týchto webových stránok, analýzam a pre záujmovo orientovanú reklamu.

PREČÍTAJTE SI VIAC ZAVRIEŤ