Budete potrebovať

Červená šošovica 200 gr.
Vajce na tvrdo 2 ks
Tvaroh jemný 250 gr.
Olivový olej 1 PL
Soľ podľa chuti
Korenie čierne mleté Vitana štipka
Kurkuma mletá Vitana trocha
Sušený cesnak Vitana 1/2 ČL
Provensálske bylinky Vitana podľa chuti
Cibuľa 1 ks
Čerstvý rozmarín

Príprava receptu

Príprava receptu:
Šošovicu preberieme, prepláchneme a uvaríme v osolenej vode do mäkka. Varíme 10 minút. Vajcia uvaríme natvrdo. Tvaroh vymiešame s 1 PL olivového oleja, osolíme, okoreníme čiernym mletým korením Vitana, pridáme sušený cesnak, kurkumu a provensálske bylinky. Do tvarohovej zmesi primiešame vychladnutú scedenú šošovicu a vajcia pretlačené cez mriežku. Pri servírovaní navrch naukladáme prúžky červenej cibule a ozdobíme čerstvým rozmarínom.


Uložiť do pdf Tlačiť